sponsor worden

Wat heeft de stichting te maken met de modelspoorgroep?

Modelspoorgroep Eindhoven wordt gehuisvest en geholpen door Stichting Makers Eindhoven. Hiermee wordt een plek gecreëerd waar jeugd en mensen met fascinatie voor techniek en modelbouw elkaar vinden, kunnen helpen en inspireren. Het is onderdeel van de sociale cohesie die Stichting Makers Eindhoven in haar doelstelling en beleidsplan heeft opgenomen.

Wilt u doneren?

Als u wilt doneren verwijzen wij uw graag door naar de website van onze stichting, klik de link hieronder om doorverwezen te worden. lees hieronder ook wat de voordelen zijn als u vrienden wordt van Stichting Makers Eindhoven. Als uw een factuur wil toegestuurd krijgen na het doneren stuur dan een E-mail met uw naam, achternaam en email adres waarmee u gedoneerd heeft.

Klik op de knop hieronder om doorverwezen te worden:

Wie zijn de Vrienden van Stichting Makers Eindhoven?

De Vrienden van Stichting Makers Eindhoven, zijn diegenen die de Stichting een warm hart toedragen. De Vrienden steunen Stichting Makers Eindhoven door een eenmalig of maandelijks bedrag te doneren. De bedragen kunnen variëren van kleine tot grote bedragen.

Waarom de Vrienden van Stichting Makers Eindhoven?

Subsidies vanuit de overheid lopen hard terug en vanwege Corona hebben we flinke tegenslag. Momenteel mogen we vrijwel geen mensen begeleiden.

Daarnaast heeft onze Stichting geen overheidssteun ontvangen.

Gelukkig wordt het besef van lokale draagkracht steeds groter en zijn veel bedrijven en particulieren bereid de verantwoordelijkheid te delen. Het gaat niet om de hoogte van het bedrag, dat iemand schenkt, maar om het feit dat iedereen kan en wil bijdragen. Vele handen maken immers licht werk!

Waar gebruikt Stichting Makers Eindhoven het geld voor?
Stichting Makers Eindhoven gebruikt de opbrengst onder andere voor:

·         Aanschaf van de benodigde apparatuur om mensen op de juiste manier te kunnen begeleiden,

·         Kosten van de accommodatie en lopende kosten.

Met uw gift is het mogelijk de werkzaamheden en doelstelling van onze Stichting voort te zetten: zowel jongeren, 50-plussers  en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te kunnen blijven bieden  hun creativiteit en talenten te ontwikkelen, met als primaire doel hen een goede kans in de samenleving te geven    

Wij hopen dat u enthousiast bent geworden waar Stichting Makers Eindhoven voor staat en besluit om iets voor ons te betekenen. Doneren kan als u dat wilt. Zelfs de kleinste giften zijn van grote betekenis.

 

Uiteraard betekent sponsoring ook iets voor u als sponsor.

  • Wilt u als bedrijf of particulier onze Stichting of project sponsoren dan wordt, indien u dat wenst, uw (bedrijfs)naam genoemd op ons promotiemateriaal en op onze website bij “Vrienden van Stichting Makers Eindhoven”.
  • Indien u een maandelijkse donateur wordt, ontvangt u, in overleg, een gelaserd of in 3D geprint object met uw logo en/of uw naam naar uw keuze.
  • Als sponsor/donateur in natura of geld krijgt u een certificaat.
  • U wordt 2x per jaar op de hoogte gehouden van nieuwe of lopende projecten d.m.v. een nieuwsbrief.

Stichting Makers Eindhoven is een transparante organisatie, die er voor zorgt dat 100% van de donaties in natura en/of  in geld, ook daar terecht zal komen waar het nodig is.

Wij bedanken u voor het lezen en hopen dat wij u hebben kunnen overtuigen waar Stichting Makers Eindhoven voor staat en dat we uw steun voor het continueren van het begeleiden van mensen richting talentontwikkeling en technische opleiding hard nodig hebben.

* Heeft u aanvullende informatie nodig? Neem dan contact met ons op.Beloningsbeleid:
De bestuursleden ontvangen geen bestuursbeloning voor de beleidsbepalende werkzaamheden.

Hartelijk dank als u na het lezen van onze visie besluit ons te steunen. Dit kan door op de knop “doneer nu” te klikken. Wilt u het liever rechtstreeks overmaken naar ons is dat ook mogelijk.

Onze gegevens zijn:

NL RABO 03530825875 t.n.v. Stichting Makers Eindhoven

RESIN: 860724323

KvK nummer: 76650111 

Rechtsvorm: Stichting

Statutaire naam: Stichting Makers Eindhoven

Statutaire zetel: Eindhoven

Bezoekadres: Hallenweg 8D, 5615 PP Eindhoven

Email: info@makerseindhoven.nl

Telefoonnummer: 06-13692747

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: